Services

Met een overdosis passie doen wij bij JoJo Tenten tijdens een project ons uiterste best voor een onvergetelijke ervaring.
Ieder project, groot of klein, krijgt bij ons de volledige aandacht.
Een verjaardagsfeest(je), bruiloft, tuinfeest, festival, herdenking; ongeacht de gelegenheid, bij JoJo Tenten staat uw tevredenheid voorop!

Tenten


Tenten zijn onze passie! Wij hebben tenten in allerlei soorten en maten. Het mooie aan onze tenten is dat deze in grootte aanpasbaar zijn wat er voor zorgt dat wij de juiste maat voor uw project kunnen bieden.​

Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een tent met de juiste afmetingen voor uw evenement!

Inrichting


Tentvloeren, stoelen, tafels, verwarming, wij zijn van (bijna) alle markten thuis! Ook de inrichting van uw tent kunt u geheel aan ons over laten.

Wanneer u aangeeft wat uw wensen zijn zullen wij er voor zorgen dat u ruimte genoeg heeft voor al uw gasten.

Catering


Om uw dag zo zorgeloos mogelijk te maken, bieden wij de mogelijkheid u in contact te brengen met een aantal goede catering bedrijven in de regio. Zij kunnen u een verschillende eet en/of drink opties aanbieden voor tijdens uw feest/evenement.

Want wat is er fijner dan uw gasten een lekker hapje en drankje aan te kunnen bieden?


Wij zijn genoodzaakt u er op te wijzen dat er eventueel extra kosten in rekening gebracht moeten worden in verband met extra schoonmaak kosten of defecten/reparaties door toedoen van de huurder. Gebruik tijdens de huurperiode het liefst zo min mogelijk papieren versieringen/confetti in de tent en gebruik géén eigen kookstellen of BBQs in de tent. Zo kunnen wij onze tenten netjes en schoon houden. 

Wij bieden u een zorgeloze dag, zorgt u alstublieft voor onze kostbare spullen?